Epke Zonderland
Turner
Referentie Epke Zonderland voor AVS Referentie quotes
Turnen is een sport waarbij je maar 2 keer per seizoen echt goed kunt pieken. Op zulke momenten moet alle trainingsarbeid eruit komen. Dat betekent dat je een half jaar aan het trainen/voorbereiden bent voor één groot toernooi. In die periode wil je alle trainingen zo optimaal mogelijk benutten om uiteindelijk tot een grootse prestatie te komen.
Daarbij is het een uitdaging om te zorgen dat je zoveel mogelijk herstelt van elke training, zodat je de volgende dag weer alles kunt geven. Om het herstel te bevorderen en te voorkómen dat je aan het eind van de trainingsweek niet meer kunt, is rust en goede voeding onmisbaar. Sita helpt mij sinds een aantal jaar op het gebied van voeding. Door de feedback die ik van haar krijg kan ik mijn voeding zo goed mogelijk afstemmen op mijn trainingen, zodat ik sneller kan herstellen en nog meer kan halen uit mijn trainingsperiode.
Referentie quotes    
Rick Koekoek
Biketrialer
Referentie Rick Koekoek voor AVS Referentie quotes
Biketrial is een sport waarbij het vooral aankomt op coördinatie, kracht en concentratie.
Ik wilde sneller herstellen en zoveel mogelijk uit mijn lichaam halen. Aangezien voeding daarbij een belangrijke rol kan spelen heb ik advies gevraagd bij AVS.
De ontvangen adviezen zijn specifiek voor mijn sport en op maat gemaakt. Ik ben zo optimaal voorbereid voor de wedstrijden!
Referentie quotes    
   Klik hier voor de website van Rick Koekoek
Paul Raveneau
Trainer/coach RVO FC Groningen/Cambuur A1
Referentie quotes
Na het eerste contact met Linda in 2007 wist ik gelijk dat zij de expertise heeft voor veel voorkomende problemen in de sport. Waar veel coaches zich focussen op de mentale weerbaarheid van hun sporters, hebben Linda en ik het meer in de concentratie gezocht bij onze sporters. Eten ze op tijd? Referentie Paul Raveneau voor AVS Nemen de sporters voldoende vocht tot zich? Ziet het eetpatroon er op trainingsdagen hetzelfde uit als op wedstrijd- of rustdagen?
Heb je voldoende energie in je energieleverende systemen? AVS heeft binnen FC Groningen een enorme bijdrage geleverd aan het bewustwordingsproces van onze jeugd voetballers!
Referentie quotes    
   Klik hier voor de website van FC Groningen
Arno Vis
32 jaar en fanatiek mtb- en racefietser
Referentie Arno Vis voor AVS
Referentie quotes
Omdat er geen stijgende lijn in mijn trainingsresultaat zat, ik weinig energie had en toch zo'n 12 tot 15 uur train, ben ik bij AVS terecht gekomen. Daarbij had ik als doel 10 kg afvallen.
Ik heb een voedingsschema gekregen dat overeenkomt met de energievraag.
Resultaat: in 8 weken tijd 7 kilo kwijt, super fit en de resultaten schieten omhoog.
Kortom ik ben heel blij dat ik met AVS in aanraking ben gekomen en kan het iedereen die beter wil presteren aanraden.
Referentie quotes    
Marit Bouwmeester
zeilster Laser Radiaal (eenmansboot)
Referentie Marit Bouwmeester voor AVS
Referentie quotes
Momenteel sta ik 1e op de wereldranglijst. In december 2011 ben ik wereldkampioen geworden en mijn doel voor nu is om goud te winnen bij de Olympische Spelen van 2012.
Sinds enige jaren word ik begeleid door Sita. Om mijzelf te motiveren, heb ik in het begin een foto van Sita op de koelkast geplakt. Dat herinnerde mij aan de adviezen, zodat het uiteindelijk een automatisme werd.
Een zeilevenement bestaat uit 6 dagen met 2 of 3 wedstrijden per dag. Waar ik vroeger sneller vermoeid raakte gedurende een dag/week, kan ik nu mijn kracht en concentratie langer vasthouden met de juiste voeding.
Zeilen eist veel flexibiliteit. Harde wind maakt het fysiek zwaar en zachte wind maakt het mentaal zwaar, de voeding is bij deze dagen ook verschillend. Ik ben erg blij dat Sita mij ondersteunt en adviseert om het maximale uit voeding en zodoende ook uit mijn sportprestaties te halen.
Referentie quotes