Fit en Gezond
Wil je afvallen, fitter worden en werken aan een gezond eet- en beweegpatroon en heb je daar een extra stimulans bij nodig? Speciaal voor mensen zoals jij heeft AVS het "Fit en Gezond traject", met als motto: Ga voor Goud!
Door te kiezen voor het Brons, Zilver of Goud traject bepaal je zelf de mate en intensiteit van begeleiding door de sportdiŽtisten van AVS.
 
Als EXTRA ondersteuning ontvang je, naast een uitgebreid advies met persoonlijke aandachtspunten, gedurende de looptijd van het traject een wekelijkse nieuwsbrief in je mailbox met een lekker recept, tips om je gemotiveerd te houden en leuke eet- en beweegweetjes. Daarnaast ontvang je gratis een Yamax stappenteller. Deze stappenteller is als beste getest door TNO en het American College of Sports Medicine.
 
Fit en Gezond - Brons
Heb je een klein steuntje in de rug nodig bij het afvallen of aanpassen van je leefstijl, dan kies je voor het Brons traject. Dit traject omvat drie maanden begeleiding met vier contactmomenten.
 
Fit en Gezond - Zilver
Wil je wat langer een "stok achter de deur" om je doel te bereiken, dan kun je kiezen voor het Zilver traject van zes maanden. Naast het intakegesprek zijn er zes contactmomenten waaronder een actief wandelconsult, waarbij je samen met de sportdiŽtist op pad gaat.
 
Fit en Gezond - Goud
Voor iedereen die langer begeleiding nodig heeft bij het veranderen van de leefstijl of voor wie meer moet of wil afvallen is het Goud traject van negen maanden een aanrader. Het pakket helpt je optimaal om je uiteindelijke doel te bereiken en bestaat naast het intakegesprek uit acht contactmomenten, waaronder een actief wandelconsult en een interactief en leerzaam supermarktconsult. Al met al voldoende momenten om te evalueren en te kijken of bijsturing nodig is.
 
Heb je ondanks het gekozen pakket meer begeleiding nodig? Dat is altijd mogelijk.
 
Voor meer informatie over het Fit en Gezond traject kun je hier de folder downloaden.
 
Klik op de rode knop voor het
berekenen van je Body Mass Index
AVS sport-dietisten BMI Calculator
Fit en Gezond